top of page

STYRELSEN 2021

Succulents

Styrelsen 2021 består av:

Ordförande: Anna-Karin Swanton

Sekreterare: Matilda Wallman

Kassör: Monika Eriksson

Ledamot: Lena Rosengren

Ledamot: Alexander Larsson

Ledamot: Elisabeth "Lisa" Jendestig

Ledamot: Matilda Wallman

Suppleant: Lisa Deyre

Suppleant: Linnéa Hedstrand Abrahamsson

Webmaster: Maria Karlsson

Valberedning: Veronica Hollsten & Marie-Louise Olsson

Vinnare i bokutlottningen blev Nadya Blom och Anna Olson.

Presentationer styrelse Vetventilen


Anna-Karin Swanton (ordförande)

Jobbar som smådjursveterinär sedan examen från Köpenhamns universitet 2010. Arbetare på AniCura Kungskliniken i Kungsbacka sedan 2017, med vissa pass på Västra Djursjukhuset som är samma företag. Är mycket på op och därigenom involverad i narkoser. På pol föredrar jag hud och ultraljud, men arbetar mycket brett då det är en mindre klinik.

 

Alexander Larsson

mer info kommer

Lena Rosengren

Jag är Leg. Djursjukskötare, VTS (anesthesia/analgesia)

Jobbar på operationsavdelningen på Hallands djursjukhus men är för tillfället föräldraledig.

 

Linnéa Hedstrand Abahamson

Har tidigare arbetat på Albano & UDS med flyttade 2016 med familjen till Malmö. Arbetar nu på Anicura Erikslust Veterinärklinik, ansvarig för operationsavdelningen. Arbetar bara med smådjur, främst hund och katt. Specialintresse anestesi, arbetar sedan 2012 främst med detta, håller nu på att utbilda mig för att ta Nurse cert i Anestesi vid ISVPS.

 

Lisa Deyre

Jag jobbar på Ale Djurklinik, som ligger ca 2 mil norr om Göteborg. Har jobbat där sedan 2002, jobbar enbart med häst och är ansvarig för operationsavdelningen. 

 

Lisa Jendestig

Leg. Djursjukskötare, jobbar på Norra Djurakuten.

 

Matilda Wallman

Jag är Leg. Djursjukskötare och jobbar på Anicura Norsholms djursjukhus och jobbar med smådjur. Varierar lite mellan avdelningarna operation, poliklinik och rehab.

 

Veronica Hollsten

Jag utbildade mig i Finland men fick min legitimation via övergångsreglerna. Jag har jobbat som djursjukskötare sedan 2006. Jag började på Strömsholm där jobbade jag akut natt i många år, efter det har jag jobbat i Örebro. I dag är jag operationsansvarig på en klinik med 18 anställda, Evidensia Djurkliniken Analysen Örebro. Det är väldigt kul och det som driver mig mest i arbetet är den ständiga utvecklingen som sker inom anestesi, det finns alltid något nytt att lära sig och sedan lära ut till mina kollegor. 

bottom of page